Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Gužve na bazenima i na Dunavu

Tokom vikenda na Štrandu je boravilo preko 10.000 Novosađana koji su na reci potražili sklonište od vrućine, a bazeni na Spensu i Sajmištu bili su prenatrpani.

Bez tople vode na Limanu

Zbog prevezivanja na privremeni vrelovod na uglu ulica Balzakove i 1.300 kaplara od jutros nema tople vode u delovima Limana IV.

Egereši osudio pretnje Mađarima u Zrenjaninu

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Šandor Egereši najoštrije je osudio pretnje upućene mađarskoj nacionalnoj zajednici u Zrenjaninu i uputio zahtev nadležnim organima da brzo i efikasno otkriju počinioce ovog događaja koji u sebi ima sve elemente nacionalne i verske mržnje i netrpeljivosti.

150 zaposlenih nedostaje Urgentnom centru

Urgentnom centru nedostaje još najmanje 150 zaposlenih i, ukoliko republičko ministarstvo ne odobri još kadrova, on neće moći da funkcioniše već kroz nekoliko meseci, upozorio je direktor Kliničkog centra Vojvodine Dragan Drašković.

Vojvodina gostuje Metalcu

Trener fudbalera Vojvodine Dejan Vukićević rekao je da će njegov tim pokušati da napadačkom igrom u gostima kod Metalca dođe do pobede.

Ministar obećao, plate nema

Uprkos obećanjima ministra za infrastrukturu Milutina Mrkonjića, radnici "Bačkaputa" do danas nisu dobili ni jednu od obećanih zarada za prethodnih nekoliko meseci.